Aktuelt

Stærk Ryg v. Mette Jensen

Beskrivelse: Stærk ryg er for dig, der ønsker at styrke din ryg. Der tages udgangspunkt i Fysio-pilates tankegangen, hvor fokus er at styrke din core muskulatur (mave/ryg) og få øget kontakt til de stabiliserende muskler. Træningen udføres både med og uden redskaber.
Stærk Ryg er superviseret træning med Fysioterapeut Mette Jensen, hvor alle, både mænd og kvinder, kan være med. Der tages udgangspunkt i det niveau du er på, hvor øvelser altid kan gøres lettere eller svære.

Hvornår: Fredage kl. 14.00-14.50
Pris: 1.000,00 kr.
Forløb på 9 gange træning
Næste hold starter ca uge 43
Kontakt/Tilmelding: 97350013 eller kontakt@skjernfys.dk


GLA:D ARTROSESKOLE

Går du med gener i hofte eller knæ (slidgigt),
kan GLA:D Artroseskole måske være noget for dig.

VI STARTER LØBENDE NYE HOLD OP.

Har det din interesse, er du meget velkommen til at henvende dig på klinikken. Det er muligt at komme på venteliste og så vil du blive kontakte så hurtigt som vi ved hvornår næste hold startet op.

Vi har opstart af hold ca. 4 gange om året. Hvert forløb varer ca 7 uger. 

Covid-19 Information

Hjælp os med at passe på dig og alle vores andre patienter ved at følge nogle få forholdsregler: Medbring et rent stort håndklæde eller lagen Ankom så præcis som muligt til din tid for at undgå ventetid Meld afbud hvis du eller andre i din nærmeste familie har symptomer på COVID-19 (Feber, hoste, ondt i halsen, muskelømhed)

VÆRD AT VIDE

Under fanebladet behandling og dernæst værd at vide, vil du med tiden kunne flere forskellige informationer. Det kan være om sygdomme, træning eller anden form for nyttig viden.
Har du spørgsmål, er du naturligvis også meget velkommen til at rette henvendelse til klinikken.