Aktuelt

!! Vigtig information !!

Det er vigtigt at alle patienter viser hensyn og hjælper med at overholde retningslinjerne og følger disse forholdsregler:

  • Husk mundbind ved besøg på klinikken. Undtaget er børn under 12 år og personer der at helbredsmæssige årsager ikke kan bære mundbind. 
  • Medbring et rent håndklæde eller lagen
  • Ankom så præcis som muligt til din tid for at undgå ventetid i venteværelset
  • Meld afbud hvis du eller andre i din nærmeste familie har symptomer på COVID-19 (Feber, hoste, ondt i halsen, muskelømhed) Du skal have været symptomfri i 48 timer inden du må få behandling. 

 

GLA:D ARTROSESKOLE

Til november starter Birgitte og Anne Mette endnu et GLA:D knæ hold op.
Går du med gener i hofte eller knæ (slidgigt),
kan GLA:D Artroseskole måske være noget for dig.

VI STARTER LØBENDE NYE HOLD OP.

Har det din interesse, er du meget velkommen til at henvende dig på klinikken. Det er muligt at komme på venteliste og så vil du blive kontakte så hurtigt som vi ved hvornår næste hold startet op.

Næste opstart forventes primo februar 2022.

Holdtræning i Fysio Flow

Sammen med fysioterapeut Marianne Slot har du mulighed for at deltage i holdtræning i Fysio Flow. Hvad er Fysio Flow: Fysio Flow er en træningsform der arbejder med kroppens bindevæv - kroppens fascier - med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem. Inde under huden ligger kroppens mange lag af fascie. Der er f.eks. den dybe fascie som er som en våddragt der ligger mellem hud og muskler, fascier omkring hver muskel samt fascielag som ses nøje organiseret inde i musklerne. Alt i alt har glidet mellem disse lag - i "The Sliding System" der hvor væv møder andet væv - en stor betydning for vores bevægelighed. Ved inaktivitet, stress og stillesiddende arbejde, nedsættes glidet mellem de forskellige lag, den fascielle våddragt bliver stiv og tør - og bliver vanskeligere at bevæge. Fysio Flow handler om at stimulere glidet mellem de forskellige lag - gøre fascien varm, eftergivelig og bevægelig, og samtidigt stimulere kroppens ro- og hvilesystem. Føles din krop spændt og stiv er Fysio Flow helt sikkert noget for dig! Holdet træner onsdage fra kl. 9.30-10.30 Ring på klinikken og hør nærmere.

VÆRD AT VIDE

Under fanebladet behandling og dernæst værd at vide, vil du med tiden kunne flere forskellige informationer. Det kan være om sygdomme, træning eller anden form for nyttig viden.
Har du spørgsmål, er du naturligvis også meget velkommen til at rette henvendelse til klinikken.

   

FORMSTØBTE SÅLER

Vi har nu muligheden for at tilbyde Formathotics såler. Sålerne er individuelt tilpassede såler med både støttende og aflastende funktioner.
De er virkningsfulde både ved lokale smerteproblematikker som hælspore, akillessenesmerter og skinnebensbetændelse, men også i bredere forstand som hjælp ved knæ-, hofte- og rygsmerter.
For at sikre optimal funktion, kan sålerne genopvarmes og tilpasses flere gange.
Der er tale om meget tynde og lette såler, som på ingen måde generer i skoen. De kan derfor placeres i næsten alle sko (også fodboldstøvler og cykelsko).

Kom ind på klinikken og hent en brochure.