Aktuelt

Reception

Reception

Vi holder reception torsdag d. 29. september mellem kl. 14-17 på Ranunkelvej 11a i Skjern. Vi glæder os til at vise vores nye klinik frem.

NYT PADELHOLD

Padel er en sport i kraftig fremgang. Helt forståeligt, for det er et spil man relativt nemt kan få fornøjelse af, og selv personer med fysiske begrænsninger kan deltage. Som ved al anden fysisk aktivitet er der en risiko for skader. For at reducere den risiko kan forebyggende fysisk træning anbefales. Skjern Fysioterapi opretter nu et træningsforløb målrettet mod padelskader - dvs med fokus på skuldre, albuer, knæ og fodled, da det er de områder der hyppigst bliver skadet. Forløbet består af 8 gange træning, med start torsdag d. 4. oktober, og koster 899,00 kr. Det er ikke muligt at få tilskud fra sygeforsikringen Danmark eller benytte en sundhedsforsikring til dette forløb.

GLA:D ARTROSESKOLE

Går du med gener i hofte eller knæ (slidgigt),
kan GLA:D Artroseskole måske være noget for dig.

VI STARTER LØBENDE NYE HOLD OP.

Har det din interesse, er du meget velkommen til at henvende dig på klinikken. Det er muligt at komme på venteliste og så vil du blive kontakte så hurtigt som vi ved hvornår næste hold startet op.

Vi har opstart af hold ca. 4 gange om året. Hvert forløb varer ca 7 uger. 

VÆRD AT VIDE

Under fanebladet behandling og dernæst værd at vide, vil du med tiden kunne flere forskellige informationer. Det kan være om sygdomme, træning eller anden form for nyttig viden.
Har du spørgsmål, er du naturligvis også meget velkommen til at rette henvendelse til klinikken.