Aktuelt

!! Vigtig information !!

Efter de seneste retningslinier anbefaler vi vore patienter at bære mundbind når de kommer på klinikken. Fysioterapeuten bærer ligeledes mundbind ved behandling, hvor patient og terapeutens ansigt kommer tæt på hinanden.

Det er vigtigt at alle patienter viser hensyn og hjælper med at overholde retningslinierne og følger disse forholdsregler:

  • Medbring et rent håndklæde eller lagen
  • Ankom så præcis som muligt til din tid for at undgå ventetid i venteværelset
  • Meld afbud hvis du eller andre i din nærmeste familie har symptomer på COVID-19 (Feber, hoste, ondt i halsen, muskelømhed) Du skal have været symptomfri i 48 timer inden du må få behandling. 

 

 

GLA:D ARTROSESKOLE

I august startede Mette og Anne Mette et GLA:D knæ hold op.
Går du med gener i hofte eller knæ (slidgigt),
kan GLA:D Artroseskole måske være noget for dig.

VI STARTER LØBENDE NYE HOLD OP.

Har det din interesse, er du meget velkommen til at henvende dig på klinikken. Det er muligt at komme på vente og så vil du blive kontakte så hurtigt som vi ved hvornår næste hold startet op.

Næste opstart forventes ultimo oktober. 

VÆRD AT VIDE

Under fanebladet behandling og dernæst værd at vide, vil du med tiden kunne flere forskellige informationer. Det kan være om sygdomme, træning eller anden form for nyttig viden.
Har du spørgsmål, er du naturligvis også meget velkommen til at rette henvendelse til klinikken.

   

FORMSTØBTE SÅLER

Vi har nu muligheden for at tilbyde Formathotics såler. Sålerne er individuelt tilpassede såler med både støttende og aflastende funktioner.
De er virkningsfulde både ved lokale smerteproblematikker som hælspore, akillessenesmerter og skinnebensbetændelse, men også i bredere forstand som hjælp ved knæ-, hofte- og rygsmerter.
For at sikre optimal funktion, kan sålerne genopvarmes og tilpasses flere gange.
Der er tale om meget tynde og lette såler, som på ingen måde generer i skoen. De kan derfor placeres i næsten alle sko (også fodboldstøvler og cykelsko).

Kom ind på klinikken og hent en brochure.